De bende van M'RZAwerkt niet alleen. Ze maakt deel uit van een netwerk. Samen gaan ze de meest uiteenlopende culturele uitdagingen aan, zolang het hen maar lukt een publiek onder te dompelen in een heerlijk bad cultuur, herkenbaar en  gelinkt aan hun eigen context en leefwereld. Sommige van deze partners in crime zijn bekend !

Vzw De Rand : met wie M'RZA samen onderzoekt hoe ze de werking van de zeven centra van de Rand kunnen betrekken en gebruiken als input voor voorstellingen die ze samen zullen produceren op de speelplekken van De Rand.


GC De Kroon : Zij namen M'RZA onder hun vleugels en gaven ons hun ruimte en ondersteuning voor de creatie van "Hikikomori Fever". M'RZA is artist in residence bij GC De Kroon, en speelde er op 28 oktober zijn première van deze voorstelling.


Fosbury and Sons : Zoals ze het zelf noemen, "An inspiring workspace where business, culture and leisure come together. A gentlepeople's club connecting a community of entrepreneurs, digital nomads and corporations",

en vooral onze gastheren en partner voor de antwerpse première van "Hikikomori Fever" op 23 maart 2017.


District Berchem : Steunt ons voor de voorstelling "BE-Longing", een artistieke samenwerking met jongeren uit Berchemse middelbare scholen rond identiteit en belonging. Voorstelling op 24 februari in De Nieuwe Vrede, Berchem.


Duo Adentro : Dit jonge duo, met Saskia van Herzeele op piano en Maarten Vanbemden op gitaar wil, net zoals M'RZA, cultuur brengen naar de mensen toe. Samen maakten we "Lang en gelukkig", een muziektheatervoorstelling.